Meki je još tu i opet dolazi


Gospodin Mekki je još u Sarajevu i radit će do 28.11.2010.g. kaže da će opet doći U BiH iduće godine u junu.Voli on ovu zemlju i njene građane,svidjelo mu se kaže zato je ovdje bio i za Bajram.Hvala mu za sve što je učinio onim kojima se zdravlje popravilo,a ima ih baš mnogo.
 


Primanje energije
Danas 19.11.2010.g. g.Mekki je primao energiju ,bilo je poslije podne.Čovjeke se tresao počeo da pada i držao ga je g.Asad njegov menadžer,g.Mekki je govorio nešto nerazumljivo ,za nas koji smo tu bili ,i plakao je.Poslije toga su nekoliko ljudi izašli na binu da kažu kako su vidjeli da su u g,Mekkija bile crne ruke i da su mu oko prstiju i šaka bile neke svjetlosti koje su dolazile iznad sv ih nas.To je navodno vidjelo sa 28 osoba u punoj dvorani ,koju zovu balon to odmah do Zetre.Jedan čovjek je bio tu do mog društva koji kaže:Mene je bolila glava cijeli dan i poslije ovog događaja g.Mekki je dao svima energije ,kao putem Dove,odjednom me prestala glava boliti.Ne znam je li to bilo vezano za Mekkijevu energiju.
Bilo je tu nekoliko izjava nekih osoba uz obični razgovor,svi su imali što reći u vezi uspješnog liječenja g.Mekkija Torabija.


Comments